Pages

nordiana_husain@yahoo.com.my

Diana (016-3154294)

About Me

Foto saya
seorang ibu kepada 3 puteri,bekerjaya.
Terdapat ralat dalam alat ini

Craft link

Jom sembang

Jumaat, 26 November 2010

Tempahan bunga telur Nov

Hari ni nak entry tempahan bunga telur kertas.
Order dari Fidzah member opis yg akan naik pelamin awal Dec ni.
Bunga ni amik inspirasi dari buku Variasi Hantaran.

emmm Fidz ni nak kaler kuning diraja.
nie sample memula tunjuk kat dier,soh bagi green light sebelum makcik pulun buat :

(pandangan atas)



(pandangan sisi)


(full view)


yang nie lom dibubuh perada..kasik blink blink gitu hhehehhehe
nanti makcik post erk...
ok lar nak continue mission lagik nie..
klau ditanya pengalaman buat nie,mmg makcik D x pernah buat..kira 1st time lar nie wat bunga kertas.
Mak cakap bunga ni org dulu2..zaman dia glamour la..
kira trend lama muncul kembali.
walaupon leceh sket nak buat kelopak satu...satu..lekat gam.
tp aku suker sbb dah minat kot...haaaa sapa nak jawab tuh?

Celoteh pagi

selamat pagi,
rasa bersemangat plak ari ni nak entry blog...
agaknya pas tgk episod Mata ke Hati ni kat Astro Prima yg cakap pasal motivation klau kita ingin maju ke hadapan.
Bak kata Prof Muhaya,delete perkataan tak boleh,susah....dalam kamus otak.
Fikir yg positif saja.
Buang penyakit hati.....bab ni aku suker..
bukan sbb aku sakitkan hati org tau...muhasabah diri.

Mengajar diri utk terima seadanya tapi jangan terlalu selesa yg kita milki ini akan kekal di tahap lama.
haaaaa kena lar polish....bagi berkilat....blink blink cewaaaaahhhhh
kang x meriah plak hidup nie xder variasi...bosan plak yer.
Perlu la berhijrah atas dasar ke arah kebaikan...
betul tak kawan2?

Ahad, 21 November 2010

Kotak bunga tisu

Salam tengahari sumer....
dah bersawang blog nie....x update hhehehhe.
kemalasan melanda nak wat camner?
kali nie nak tayang kotak hiasan dari bunga tisu...ahaaaaa nak tau camner..
meh scroll bawah erk








haaaa cumel tak?
yg nie guna kotak recycle jer...modify sket cantik la dier...
agak2 ader kotak yg nak dibuang tuh...fikir la dulu yer hihih