Pages

nordiana_husain@yahoo.com.my

Diana (016-3154294)

About Me

Foto saya
seorang ibu kepada 3 puteri,bekerjaya.
Terdapat ralat dalam alat ini

Craft link

Jom sembang

Jumaat, 14 Disember 2012

BT Teddy bear completed

Assalamualaikum wahai pembaca blog,
pagi yang indah ini akak D nak cerita pasal teddy bear arituh.
Alhamdulillah dah siap akhirnya..boleh akak D beralih ke kraf yang selanjutnya.
Tempahan nie diminta dari BFF akak D, Akasha namanya.
Dia kata jirannya request teddy bear untuk majlis cukur jambul baby girl & boy ikut tema camnih.
TQ la sbb percaya ngan hasil keja akak D :)




Khamis, 6 Disember 2012

Teddy bear-projeck Dec'2012

Tadaaaaa akak D nak tayang gak teddy bear yang nak dijadikan bunga telur.
Disebabkan masih dalam pembikinan akak D bagi pose nie dahulu okey...

 

Bunga Telur Foam-Oct'2012

Kali nie bunga telur foam yang ditempah oleh Niza dari Seremban.
Katanya nak buat majlis cukur jambul untuk anak buah di kampungnya, Terengganu.
Kira nie tempahan mengejut sebab nak dalam seminggu jerk.
Kebetulan pulak dalam mood Hari raya Haji..berkorban untuk memenuhi impian pelanggan nie.
Orang sibuk nak buat rendang akak D gentel bunga telur ahhahahaha
Alhamdulillah Niza puashati ngan hasil tangan akak D.....muaaaaahhh lap u laaaa!!

     

Bunga Dulang stoking Biru-Aug'2012

Assalamualaikum pembaca setia blogger,
maaf sebab saya sudah terlalu lama tidak membuat catitan dalam tinta maya ini.
Entah mengapa semenjak berpindah ke alam kerja baru membuatkan masa terlalu singkat.
Apa pun, akak D telah kembali!! Alhamdulillah masih dipanjangkan usia dapat kita berkongsi rasa hati walau tidak bersua...cewaaaaahhh... jiwang tak akak D hehehhee

Ini adalah antara koleksi bunga yang akak D peram lama sangat.
Baru sekarang nak tayang...kita tengok jer la hasil tangan akak D nie yer.

Bunga stoking biru nie makcik akak D yang tempah katanya nak buat hantaran dari pihak pengantin lelaki..kira sepupu akak D lar nie.
Makcik minta buatkan 5 pcs Bunga dulang nie...alhamdulillah inilah hasil yang dapat akak D persembahkan..sila sila belek bunga ini hehehe