Pages

nordiana_husain@yahoo.com.my

Diana (016-3154294)

About Me

Foto saya
seorang ibu kepada 3 puteri,bekerjaya.
Terdapat ralat dalam alat ini

Craft link

Jom sembang

Jumaat, 5 Disember 2014

BT Bear Pink

Tempahan teddy bear nie pula dari Sanisah (KL).
Katanya nak bawak terbang ke Sabah...alhamdulillah Anis pon suka dengan hasil kerja akak D...
syukur sangat...
Untuk pengetahuan semua....ini adalah design budget bagi yang nak order yang mampu milik.
nak tau rega ke?
haaaaa jangan malu2 sms/whatsapp akak D ok...
akak D memang suka kalau customer bagitau baper budget & klau setuju baru akak D proceed order.
mudah je kan?
Jom kita layan gambar di bawah....


Tasbih mini

Kali nie saya compilekan tempahan tabih mini ye..

 tempahan nie untuk Ayu...adiknya kawen


 tempahan nie dari kak zue jiran depan rumah untuk doorgift VIP di majlis kawen anak perempuannya
 Tasbih nie pula order dari Cicie (Sabah). yang nie sekali order dengan pahar teddy bear hijau...boleh tengok kat label teddy bear ok

 yang nie tasbih dalam uncang...nanti klau berkenan boleh sms/whatsapp je.
sbb klau komen dalm blog takut akak D terlepas pandang
yang nie pula dalam packing plastik simple dan sesuai sbg doorgift

BT Tisu kuning-Dec'14

Yang ni tempahan dari ex-office mate kak Yani namanya...
lama benar x jumpa kak Yani menjak dah berpisah.
Bunga tisu nie katanya untuk anak buahnya kawan bulan Dec'14.
Harap majlis berjalan lancar ye kak...maklum la skrg nie musim tengkujuh.
haaaa....lupa nak bagitau kak Yani ni orang kelantan...uissssshh jauh bunga saya merantau hik hik


yang nie sebelum akak D bubuh manik dot dot dot....comel gak kan?



 Terima kasih kak Yani....semoga kita dapat jumpa lagi di samping memanjangkan ukhuwah yg telah terjalin nie...
kak Yani nie pon sebenarnya kreatif tau....pandai gak DIY...dan rajin kerja.
seronok dapat jumpa dia :)



BT Bear Emerald


BT Bear kuning coklat


Bunga stokin Azura (Johor)

Bunga pahar stokin ni tempahan dari Azura (Johor).
Tema warna yang dipilih ada 2 hehhehe....
a) Peach & oren
b) Pink & biru
katanya untuk anak sedara yang bakal melangsungkan majlis perkahwinan bulan Nov'14.
Akak D pon baru nak upload ...jangan marah tau.





yang bawah nie pula....akak D buat sample...tapi design sama je seperti di atas :)



Bunga gantung tisu biru

Kali nie bunga gantung tisu akak D buat untuk jiran depan rumah,anak tunggal perempuannya kawen.Maaf la baru sempat nak upload picture yang dah lama bersawang dalam pc huhuhuhuh...
akak D amik pusing marathon ni masukkan sumer hasil karya..jom kita layan!!



BT Pink+Purple

Assalamualaikum semua....
Alhamdulillah masih terima repeat order dari Safuan untuk pahar teddy bear.
Meh kita cuci mata dulu ye