Pages

nordiana_husain@yahoo.com.my

Diana (016-3154294)

About Me

Foto saya
seorang ibu kepada 3 puteri,bekerjaya.
Terdapat ralat dalam alat ini

Craft link

Jom sembang

Isnin, 26 Mac 2012

Bunga gantung Pink+Purple





Bunga gantung pink purple untuk anak buah suami jugak...


disebabkan kesuntukan masa akak D huhuhh sempat buat dlm 50 pcs jerk..


alhamdulillah kakak ipar distribute utk tetamu belah perempuan (sbb majlis bertandang kan),utk adik beradik...sumer happy...akak D suker la..:)

Doorgift-Mar'12



yg nie akak D buatkan untuk anak buah Syafiq....saja jerk buat ..
xtau nak kasik apa...

suka ngan karikatur nie...comel!!




akak D letak kat muka depan sabun wangi hehehhe (cam pict kat atas nih)

Baby gift-Mar'12




kali nie akak D dekokan sampul duit raya utk baby gift Zubaidah,QA/QC staff kami di sini.


almaklum ler lambat bagi nie senang jer kasik RM...pandai2 ler mama baru nie beli apa keperluan yg patut...

Tahniah atas kehadiran Aisy dalam hidupmu yer...


Wedding Syafiq & Tuan Shahylah-Mar'12

dah besar dah anak buah maksu nie (berkata dalam hati) tatkala menerima berita yg Syafiq nak naik pelamin hehehehe



pelamin nie DIY hasil kakak ipar...akak D dah sibuk keja membungkus goodies ngan yang lain...

cantek kan...simple but nice


nota:gambar diambil dari facebook anak buah...maksu x sempat nak snap...

Bunga penanggah-Mar'12

haaaa kali ni akak D buat pula utk kenduri kakak ipar kat Penang...

sebab tema kaler ungu (hemmmm musykil nie kaler peberet cam familiar jerk)....


akak D sempat buat 30 pcs jerk...






Wedding gift-Mar'12

salam u alls....
emmm dah kira tahap berhabuk blog ni huhuhuhh
entry kali nie nak tayang hadiah kawen kutipan terakhir tugas yg digalas selama 12 tahun gitu...cewahhhh




pilihan akak D utk pengantin adalah kaler biru heheeheh
sebab tema pengantin umah pompuan is blue...
apa pon...selamat pengantin baru dik....cantik kamu!!hehheheh

terima kasih gak kepada penyumbang kutipan nie...
akak D dah laksanakan tugas terakhir nie dengan jayanya...aminnnn

Selasa, 6 Mac 2012

Bakul hantaran-Mar'12

bakul hiasan yg ditempah oleh kak azma...rakan opis akak D...
utk hantaran pertunangan anak saudaranya hujung minggu nie












Sepit rambut




nie sepit rambut anak2......cantek tak?
akak D buat sendiri tau...