Pages

nordiana_husain@yahoo.com.my

Diana (016-3154294)

About Me

Foto saya
seorang ibu kepada 3 puteri,bekerjaya.
Terdapat ralat dalam alat ini

Craft link

Jom sembang

Selasa, 11 Jun 2013

BTTB Gold+pink

Teddy bear in the house...again... :)

Repeat order dari Safuan.
Making in progress buat masa nie


Bunga Pahar Dawai manik

Yang nie pula untuk anak sulung akak D...Syakirah sempena dia naik Al-Quran.
Bunga telur guna dawai silver dibentukkan menjadi kuntuman bunga.





Bunga Pahar Hello Kitty

Kali nie akak D ader sediakan design sample untuk Hello Kitty....
ada 2 versi warna biru & merah jambu.





Bunga stokin Blue+pink -May'13

akak D ekspresskan update blog akak D pepagi nie..jangan jemu nak membaca ok heheheh
tuh la klau angin akak D berdesup sumer nak tulis kah kah
kali nie akak D hasilkan bunga stokin simple design tapi tetap kiut miut gitu..ahaaaaa boleh tak?
Bunga telur akak D memang nak lepaskan hajat bagi pada kawan akak D sempena majlis kawen adiknya bulan lepas.Yang nie pakej dengan bunga pahar manik (rujuk post akak sebelum nie).

akak D pon tak tau nak panggil bunga apa...bunga melati boleh tak?
mengenangkan anak akak D suka benar lagu Putih putih melati..miaw miaw (part nie sesuka hati dier jerk tambah)
apa pon kita scroll ke bawah ok...

yang nie sekuntum bunga pahar stokin nak interframe


Bersama sekumpulan bunga yang dah complete..tadaaaaaa
walaupun nak bentukkan dawai satu persatu memang makan masa..tapi akak D puashati dengan hasilnya.
Macam biasa lar klau dah bergelumang dengan dawai habis jari tangan melecet.
hemmm lepas dah baik sambung lagik hehehehhe

Kesempatan nie akak D nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Suhaila & pasangannya.
Semoga kekal penyatuan dua jiwa ini hingga akhir hayat amin...

ehsan dalam facebook
ehsan dalam facebook
cantik kan pengantin nya?



BTTB Purple-May'13

Tempahan kali nie pula untuk Safuan dari Batu Caves,Selangor.
Bunga telur Teddy bear ikut tema reben ungu.
So, akak D gunakan light & dark purple untuk kontrakan warna.
kita scroll ke bawah erk....jomm...










yang nie dah nak siap packing untuk di poskan.Alhamdulillah dah selamat sampai ke tangan tuannya.
Terima kasih Safuan dan memberi kepercayaan kepada akak D  nak repeat order bulan depan.
Nanti akak D update blog k.....

Bunga Pahar Manik -May'13

Assalamualaikum....aduss lama akak D x melabuhkan pena di sini...maaf yer.
akak D nak kata busy x jugak hehehe
kali nie akak D nak post hasil kerja tangan yang dah lama nak tayang nie....

Ini kali pertama akak D hasilkan bunga pahar manik..comel tak? hehehhee
akak D guna manik kecik2 yang bentuknya 4 segi warna biru & putih.
Satu pahar tuh akak D buat 5 kelopak..maka terhasillah seperti gambar di atas.
Seronok sebenarnya bermain warna dengan manik2 nie...