Pages

nordiana_husain@yahoo.com.my

Diana (016-3154294)

About Me

Foto saya
seorang ibu kepada 3 puteri,bekerjaya.
Terdapat ralat dalam alat ini

Craft link

Jom sembang

Selasa, 14 Disember 2010

Wedding gift -Hafizul & Zubaidah

haaa yg nie plak sumbangan hadiah kawen member QA,mendapat jodoh di tempat kerja saya nie.
Suaminya dept IT, si isteri plak dept QA...
comel pasangan nie...sama2 cantik sama padan...
macam biasa ler....sebelum gie shopping,tanya ler empunya badab=n...rasa2 nak hadiah aper.
Memula tanya Zubai...dia soh tanya cik abang nya plak...tersengih jer membalas.
Fizul kata...akak cuba la carik barang periuk kak...xder dapat lagi hadiah camtuh...hemmm senang sket terus fokus time shopping nanti..
xder la menggagau aer nak beli..senang makcik D :)

so,nie hadiah sebelum melalui proses mendeko,senang sket korang tgk beli barang apa ka
n...




haaaaa....dah tengok kan...yg bawah nie plak selepas versi mendeko guna bunga tisu utk menaikkan seri hadiah hhehehhe
saya nie bab menokok nambah..memang marbelesss



Selamat Pengantin Baru buat mereka berdua,moga cepat menimnang baby ya..mesti comel macam kalian..

Baby gift-Zaiton & Naim

Yang ni plak baby gift sumbangan dari QA/QC team utk Zaiton & Naim yang mendapat cahayamata baby girl...Alhamdulilah dah membesar dengan cepat sekali puteri mereka nie.
Saya telah diberi mandat....cewahhhhh utk membeli hadiah.
Fikir2 ...apa yer nak beli..
tanya si Eton...x payah yer kak beli baju baby...dah banyak ..beli yg lain ..apa2 pon saya terima...kak Diana.
alahai....makcik nak belikan aper ye..hemmmmm
searh kat tenet...cara2 nak wat diaper cakes.

So...saja try wat diaper cake...hemmmm berpeluh gak time nak start tuh..





Inilah hasilnya..di samping barangan lain...tadaaaaa



Terima kasih lar pada penyumbang hadiah utk merealisasikan impianku utk mencurahkan idea...
penerima pon suker....hik hik

Sticker lagi

Salam pengunjung blog ini, saya nak tayang stok sticker lagik...jangan lengah scroll tau..

Harga : 2 pcs (RM5)




































Selasa, 7 Disember 2010

Tempahan bunga telur-syiling tahun 2009

Entry kali ni nak tayang bunga telur yg unik sket...
ahhhhaaaaa apa agaknya yer......??
sebab aper saya kata unik...sbb request dari kakak pengantin mau bunga telur dari duit syiling...
emmmm fokus utama duit syiling 1 sen...
pastuh tokok tambah syiling amaun lain plak...
pening gak memula nak design camner...
nie sempena wedding kak Mahzaitul, opismate saya...
maaf la yer...baru nak tepek kat blog...sampai kak Mai dah dapat baby boy hik hik..
jom kita tgk design bunga telur duit syiling nie yer:





harap pihak pengantin puashati yer ngan hasil kerjaku ini..

yg ni versi lain..tp dari syiling gak:


Jumaat, 3 Disember 2010

3D Sticker

Sebenarnya aku nie mmg minat kumpul sticker comel2.... mungkin org kata cam budak2......tp geram plak bila jumpa sticker yg cute gitu.. sesuai ngan jiwa rasa hehhehe tp klau korang nak order,silakan erk.. dari semasa ke semasa akan diupload yg terkini. maklum ler,sapa yg ader anak2 sekolah wajib beli nie... deco kat buku2 bacaan menaikkan semangat utk mereka membaca ..gitu....




Mouse pad

Salam geng blogger,
saya ader beberapa variasi untuk anda miliki.
klau rasa berminat,boleh lar order ya...



haaaa....yg nie boleh gak letak dlm keta hehheh